De verovering van de wereld

Bij het veroveren van de wereld komt natuurlijk heel wat kijken. Het is dan ook geen eenvoudige zaak. Ik vraag me dan ook af of het iemand ooit is gelukt om de wereld in zijn geheel te veroveren. Dzjengis Khan kwam hier volgens mij nog het verste mee. In ieder geval had hij volgens WikiPedia het grootste grondgebied veroverd wat liep van China tot de rivier de Donau.

Ik ga natuurlijk niet alle landen van de wereld veroveren. Veel te vermoeiend en ik beng bang dat niemand dat ooit zal lukken. En waarom zou je al die moeite nemen als je vanuit je luie stoel de wereld kan veroveren. Met je imperium. Dus we gaan bouwen aan dat imperium tot we de wereld hebben veroverd!

Een nieuwe begin

Een nieuwe lente een nieuw begin. Ik weet niet hoe vaak ik opnieuw ben begonnen, maar we doen het nog maar is een keer.  We gaan ons deze keer meer richten op bloggen, de techniek erachter en het imperium wat we hier mee gaan oprichten. Althans dat is de bedoeling. Laten we zeggen dat je zonder ambities misschien helemaal maar niet moet beginnen. Ook bij deze poging wensen zij u weer veel strekte bij het lezen.